MusicalKoncert


Vi spiller de numre vi brænder for, som vi synes klæder os og som vi mener kan ramme publikum i første hug. Repertoiret tæller sange af 

den glimrende komponist Jason Robert Brown og sange, som de store ikoniske Broadway-stjerner ynder at synge. Heriblandt The Wizard and 

I, In his eyes og Fifty percent. 

Mona Britt Nykjær synger med en stemme der spænder virkelig bredt og som indimellem får de små hår til at rejse sig. Det hele bliver så
vidunderligt og varieret akkompagneret af Niels Bo Emgren, Morten Wang og Jakob Bonderup som med tangenter, strenge, rytmer og charme
sørger for at musikken følger de forskellige genrer af musik vi kommer igennem.


Vi garanterer en uformel koncert på meget højt niveau. Det er jazzet og poppet og skørt, og ikke nødvendigvis de traditionelle musicalhits.


Bandets pianist, Niels Bo Emgren er uddannet klassisk sanger og korleder. En dygtig pianist som brillerer i musicalverdenens mange facetter.

Bassisten, Jakob Bonderup er uddannet bassist fra det jyske musikkonservatorium. En meget alsidig bassist som tryller både med og uden bue.

Han er også forstander for Engelsholm Højskole.

Trommeslageren, Morten Wang er uddannet klassisk sanger og en fremragende trommeslager/percussionist. Han synger til daglig på Den Jyske Opera.

”I har været det helt rigtige valg til vores Nytårsfest. Mona synger med så meget udtryk og "drengene" spiller så fantastisk og afbalanceret sammen, at også de lidt mere ukendte numre virkede, som om man har hørt og elsket dem i mange år. Med et vindende smil, en varm, hidsig, strid, indfølsom, sur, blid og utrolig variationsrig stemme fortolkede du, Mona, teksterne, som du gjorde til dine personlige historier. Publikummet har lidt, hadet og elsket sammen med dig. Niels Bo, Jakob og Morten spiller fantastisk godt sammen, aldrig overdøvede instrumenterne sangen og der var utrolig fin balance i klangen. Så hermed en klar anbefaling til alle koncertarrangører!”


Frank Laue, organist ved Dybbøl kirke

Tusind tak for en SKØN koncert. Sikke en stemme, Mona, og sikken et band.

Jeg nød hvert et minut og kunne sagtens have lyttet til endnu mere. Repertoiret kendte jeg ikke, men det betød ikke spor for I leverede det ene fantastiske nummer efter det andet - fyldt med passion for genren. Håber jeg får mulighed for at høre jer igen, snart.


Mette Holmelund