MONA BRITT NYKJÆR

Billede af mingophoto.com

Mona er født og opvokset i Broby kommune på Fyn. Hun har altid haft musikken i sit liv, og startede på blokfløjten, som udviklede sig til El-orgel, klaver, kor, solosang og også som komponist og korleder på amatør musicals.  

 

Hun har medvirket i sangkonkurrencen ”Unge Sangere” i Ikast i 1999, hvor hun modtog musicalprisen, Ulrik Stærk prisen samt en 3. plads, samt i år 2000 hvor hun vandt konkurrencen.  

 

Hun blev uddannet musical performer fra Det Danske Musical Akademi Fredericia i 2003.  

 

Under uddannelsen medvirkede hun i ”Jesus Christ Superstar”& ”Cabaret” på Fredericia Teater, ”Cyrano de Bergerac” på Odense Teater samt ved flere koncerter, med solister som Stig Rossen, Jesper Lundgaard, Trine Gadeberg og Emma Kershaw. 

 

Hun har spillet Sus i ”Den Eneste Ene”, Florence i ”Chess”, Mrs. Potts i ”Skønheden og udyret”, Annelise i ”Sommer i Tyrol”, samt medvirket i 10 år på ”Schoutur på Østergaards Hotel/Menstrup Kro”. Hun har været i ensemblet på ”Wicked” på Det Ny Teater i ”Oliver” i Tivoli samt ”Rent” og ”Tommy” på Fredericia Teater. Derudover har hun medvirket i showet ”Hjem til den pukkelryggede” i Wallmanns Salonger samt som solist ved diverse koncerter, blandt andet med Harmoniorkesteret Tonica. Hun synger i orkesteret ”Grand Prix Deluxe” og afløser som korpige for Birthe Kjær i Feel Good Band. 

 

Hun har siden 2018 medvirket i ”Høstfesten – det store Morten Korch show” på Borreby Teater sammen med Jan Schou og Jørn Bonde. 

 

Hun har været en del af Spil Dansk i flere år sammen med Ronnie Flyvbjerg Olesen, både fællessang med børn i Spil Dansk ugen, men også som ”band” ved fællessang med diverse sangværter på Kulturmødet. 

 

Hun turnerer også med konceptet ”MusicalKoncert”, som består af Niels Bo Emgren på klaver, Jakob Bonderup på bas , Morten Wang på trommer/percussion og Mona på sang.

En anderledes koncert med fokus på at formidle sange som går lige i hjertet. 


SE CV HER på linket


Kontakt mig

 
 
 
 
 

Kontaktoplysninger

Skriv eller ring endelig...